Alle Irritant T-shirts er lavet af 100% økologisk Fairtrade® bomuld fra Indien.

Fairtrade® sikre, at landmændene får en fair pris for deres bomuld.

Ingen skadelige kemikalier er brugt i produktionen af irritant T-shirts. De er rene og klar til brug.

Historien Om Irritant

Historien Bag

Irritant – clothing for attitude

Irritant stræber på, at være et solidt bæredygtigt tøjmærke. Vi tilbyder dig begrænsede udgaver og eksklusive originale designs, som du kun kan få på irritant’s webshop. Irriterende drives og ejes af Hylleberg Design / Peter Hylleberg, der startede som freelance grafisk designer tilbage i 2001.
Efter at have hjulpet mindre teatergrupper med deres plakatdesign, fik han mulighed for at arbejde for et stort etableret teater og grundlagde derefter Hylleberg Design. Mens han arbejdede med forskellige kunder, fra små individuelle enmandsvirksomheder til institutioner, kunstnere og store virksomheder med meget strenge regler om design, følte han brug for en “frizone” for sin egen kreativitet og lavede en platform (Irritant – clothing for attitude) hvor han kunne være kreativ uden begrænsninger, regler og censur fra designmanualer, klienter og store chefer.

Peter er inspireret af hverdagen; alt fra sociale medier og nyheder, filosofere over livet til hans kærlighed for musik og DJing. Han har et sweetspot for Bear miljøet, som han har arbejdet hårdt for at hjælpe med at etablere sig igennem sit arbejde med scandinavian Bear Events og de legendariske BearAwareParties.

C

SKETCH AF EN IDE

C

Vinyl cut-out

C

VARMEPRESSET PÅ T

C

LABEL SYES PÅ

Irritant har som hovedmål at levere et bæredygtigt tøjmærke, og derfor har vi allieret os med Neutral®. De forsyner os med Certified Responsibility. Det sikre, at alle processer i produktionen sker i overensstemmelse med de højeste etiske og miljømæssige standarder.

Shop drives af kunstneren

Sådan finder du den bedste pasform

1. Tag en t-shirts, der passer dig godt.
2. Læg den ned på en glat overflade, så som et bord eller din seng.
3. Brug en lineal til, at måle bredden, fra armhule til armhule.
4. Brug en lineal til at måle længden fra nakkelinjen til bunden af t-shirten.

Vaskeanvisninger

Vask med lignende farver, brug miljøvenlige rengøringsmidler, vask med vrangsiden ud, vask ved lav temperatur (30 °C-40 °C)
Vask ved lav temperatur eller koldt vand for, at undgå krymp og, at farven falmer. Undgå for varmt vand, da det kan få bomuld til at krympe.
Brug tørresnor i stedet for at tørretumble, det skåner både tryk, tøj og miljø. Der må ikke stryges direkte på trykket (Beskyt trykket med silikone- eller bagepapir).
Bemærk, at strygning normalt kan undgås ved luft tørring eller hvis t-shirten straks fjernes fra maskinen. Tåler ikke rens.
Undgå skyllemiddel.

Stryg aldrig direkte på trykket!

Stolt sponsor af FURBALL®

Irritant producerer den officielle merchandise t-shirt. FURBALL® er Amsterdams længst eksisterende cruise og dance bjørnefest for hele bjørnemiljøet. Kun for mænd.

Følg irritant

#irritantdk #clothingforattitude

Irritant Pickup Shop

Til alle lokale shoppere tilbyder Irritant.dk nu muligheden for, at du kan hente din t-shirt i vores lokale Irritant Pickup Shop. Vi har allieret os med:


KiloGram – Kaffe & Boutique

Nørregade 30 kl.tv,
1165 København K