Privatlivspolitik & Cookies

SIKKER ONLINE SHOPPING

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Irritant.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Irritant.dk og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Irritant.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Irritant.dk er: Peter Hylleberg Larsen

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Irritant.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til support@irritant.dk.

Cookies

Irritant.dk anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Ændre dine indstillinger her.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på Irritant.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Irritant.dk’s hjemmeside.

Irritant.dk bruger tjenester fra Google (Google Analytics) til at indsamle webstatistikker. Cookies fra disse udbydere giver mulighed for at se, hvilke sider der er besøgt, trafikhenvisninger osv. Disse oplysninger bruges til at måle og forbedre kundeoplevelsen samt analysere salgs- og reklamekampagner

Hvad er dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til, at anmode om oplysninger om de personoplysninger, vi opbevarer om dig. Du kan kontakte irritant.dk , der vil give dig dine personlige oplysninger via e-mail.

Updateret d. 4. april 2019.

Irritant.dk
Hylleberg Design
Reventlowsgade 26 2. Th
1651 Copenhagen V
Denmark
CVR .: 27120555
Alle spørgsmål: support@irritant.dk