Historien Om Irritant

Historien Bag

Irritant – clothing for attitude

Irritant stræber på, at være et solidt bæredygtigt tøjmærke. Vi tilbyder dig begrænsede udgaver og eksklusive originale designs, som du kun kan få på irritant’s webshop. Irriterende drives og ejes af Hylleberg Design / Peter Hylleberg, der startede som freelance grafisk designer tilbage i 2001.
Efter at have hjulpet mindre teatergrupper med deres plakatdesign, fik han mulighed for at arbejde for et stort etableret teater og grundlagde derefter Hylleberg Design. Mens han arbejdede med forskellige kunder, fra små individuelle enmandsvirksomheder til institutioner, kunstnere og store virksomheder med meget strenge regler om design, følte han brug for en “frizone” for sin egen kreativitet og lavede en platform (Irritant – clothing for attitude) hvor han kunne være kreativ uden begrænsninger, regler og censur fra designmanualer, klienter og store chefer.

Peter er inspireret af hverdagen; alt fra sociale medier og nyheder, filosofere over livet til hans kærlighed for musik og DJing. Han har et sweetspot for Bear miljøet, som han har arbejdet hårdt for at hjælpe med at etablere sig igennem sit arbejde med scandinavian Bear Events og de legendariske BearAwareParties.

C

SKETCH AF EN IDE

C

Vinyl cut-out

C

VARMEPRESSET PÅ T

C

LABEL SYES PÅ

Irritant har som hovedmål at levere et bæredygtigt tøjmærke, og derfor har vi allieret os med Neutral®. De forsyner os med Certified Responsibility. Det sikre, at alle processer i produktionen sker i overensstemmelse med de højeste etiske og miljømæssige standarder.