irritant & Jaxie præsentere

i+j collection

“Disse designs er til for, at skabe glæde og på samme tid, give kærlighed til alle os som tør male verden med alle de farver som eksisterer.”

– Jaxie xoxo

i+j collection

TEAM Jaxie

i+j collection

Jaxie BOWTIE

i+j collection

I ♥ Jaxie

i+j collection

Jaxie FACE

i+j collection

Jaxie blev hurtigt forelsket i ideen om, at skabe nogle lækre designs med Peter Hylleberg, for hans mærke “irritant”. Hun elsker ideen om kvalitet, bæredygtighed, Fairtrade, økologi og Peter’s øje for design. De to er nu samlet til en cool T-shirt kollektion, som gør folk endnu gladere.

vil du vide mere om

Jaxie = Jaxieworld

Jaxie = Jaxieworld

Jaxie er en Drag-artist, med meget på hjerte. Hendes største passion er at ændre verden med Drag’ens magi. Hun elsker at løfte de mennesker, hun synes har mest brug for det. Hun er meget engageret i Drag-miljøet. Jaxie laver blandt andet Drag med skæg, for at bryde med samfundets kønsnormer, fordi hun synes, at vi skal acceptere kønsidentitet på et bredere spektrum end Brian og Bettina.

Jaxie in TV2 Zulu’s Store Dragdyst.

Jaxie in TV2 Zulu’s Store Dragdyst.

Jaxie in TV2 Zulu’s Store Dragdyst.

Jaxie på Det Kongelige Akademi – Bibliotek

Jaxie er en "busy Queen" (snap!)

Jaxie har altid gang i noget! Under Copenhagen 2021 (Worldpride og Eurogames) optrådte hun i flere shows, men ikke kun det, hun var også en del af TicToc Pride -projektet, hvor hun lavede informative videoer om Pride og progressiv Pride. Jaxie har blandt andet været gæstevært på et par Drag podcasts og vundet et væld af Drag -konkurrencer som; Drag Battle Royale“, “Superior Drag Race“, Mx Draghouse“, “Cut Throat Drag“. Hun har lavet sit eget show , ved navn “Odd & Freaky” – og nåede at lave 4 store shows før pandemien og 2 digitale shows under pandemien, hvor af den ene var en fundraiser og indsamlede 10.000 Kr. til LGBT asylum.

Jaxie er i øjeblikket en del af en kunstudstilling på Det Kongelige Akademi, ved navn“Bearded Queens of Copenhagen. The Library is Open. Officially!“.

Følg Jaxie aka Jaxieworld